Spenstig stillingsannonse for optimal arbeidskraft

Søker ditt firma ved utlysning av stilling en mal som kan hjelpe deg? En kreativ stillingsannonse kan tross alt hjelpe deg som rekrutterer med å finne de aller beste kandidatene til jobben. 

Rekruttering ved å lyse ut stilling

Ved mangel på arbeidskraft, så er det å lyse ut en stilling den mest populære måten å rekruttere på. En stillingsannonse på Finn sørger ofte for en rekke søkere. Likevel får ikke en helt ordinær jobbannonse tak i de beste kandidatene. Det er her rekrutterings hjelp kan være gunstig for deg som ønsker å finne den optimale personen til stillingen. 

Et rekrutteringsbyrå bringer med seg en bred ekspertise, der kanskje kunnskap knyttet mot regler for utlysning av stillinger er det viktigste. På denne måten kan et rekrutteringsbyrå komme med forslag til stillingsannonse som både kan være kreativ og følge loven samtidig. En behovsanalyse ved rekruttering er selvfølgelig også meget viktig. 

Møte i firma

Ekstern utlysning for ledige stillinger i virksomheten

Det er sjelden at en kan benytte interne ressurser for å finne riktig kandidat hver eneste gang. Et stort nettverk er viktig for å optimalisere sine sjanser, og derfor er det slik at stillinger hos de fleste norske bedrifter lyses ut eksternt. Enten det er en stilling i offentlig sektor eller privat sektor, så vil unektelig en slik stillingsannonse føre med seg mange søkere. 

Innenfor rekruttering og bemanning er det derimot som nevnt viktig å følge spesifikke retningslinjer gjennom hele prosessen for å finne de rette kandidatene. Rekruttering av ledere med lang erfaring vil for eksempel ofte kreve en skreddersydd annonse som når titusener av mennesker. Det er fordi et såkalt executive search kanskje bare har én passende kandidat. 

Hvorvidt det er rekruttering i retail, matbutikk, bygg og anlegg, helse og sosialtjeneste, økonomi, regnskap og finans, eller utlysning av kommunale stillinger, så er det viktig å treffe riktig. En feilansettelse koster tross alt dyrt for organisasjonen, og ofte oppstår feilen allerede i stillingsannonsen. 

Ønsker du bistand til rekrutteringsprosessen?

Ta i bruk kontaktskjema under!

REGISTRER DITT FIRMA

Fyll ut informasjonen til den ansvarlige for kontoen, dette vil være vår kontaktperson. Felter med * er påkrevd.

* Firmanavn:

* Orgnr:

* Adresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

* Epost:

* Telefon:

Fødselsdato: Valgfritt men anbefalt!

* Passord:

* Gjenta passord:

Er du fra et annet land en norge?
Jeg har lest og godtatt brukervilkårene og personvernerklæringen. Jeg verifiserer at jeg er over 18 år.

Er du jobbsøker eller rekrutterer?

Best på rekruttering i Norge

Et rekrutteringsbyrå bidrar ikke bare med å sile ut de beste kandidatene. Byråer slik som The Connector kommer nemlig inn i prosessen helt fra første sekund. Her er vi blant annet med på å forme stillingsannonsen, som videre ofte er en god indikator på om du vil finne faglært arbeidskraft som faktisk passer til behovet og den stillingen du oppretter.

Hos The Connector får du bistand fra et rekrutteringsbyrå som hjelper deg med alt fra A til Å. På denne måten kan du minimalisere risikoen for en feilansettelse, og dermed spare store beløp, og ikke minst mye hodebry.


Last ned appen!

Nå tilgjengelig på Android og iOS, søk på interessante stillinger mens du er på buss, t-bane, tog eller hytta! Last ned i dag!

Tilgjengelig på Google Play