Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysningersom behandles av The Connector AS for tjenester som leveres av The Connector AS, i tilknytning jobbsøking, utlysninger og markedsføring.

The Connector AS tar ditt personvern svært alvorlig, vi har jobbet hardt for å skape en løsning der du kan føle deg trygg med at dine data kun deles med bedrifter og rekrutterere på vår plattform.

Vi behandler din data etter gjeldende personvernlovgivninger og følger EUs personverforordning (GDPR).

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler dine data, og hvilke rettigheter du som person har.

Behandlingsansvarlig

The Connector AS er Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger

Behandling

Når du registrerer deg hos lagrer vi informasjon som er nødvendig til å foreta jobbsøking og utlysninger, dette inneholder blandt annet fullt navn, adresse, telefonnummer, kjønn og fødseldato.

Behandlingsgrunnlaget for dataen er at The Connector AS trenger utfyllende informasjon fra sine kunder for å gi en plattform der man kan søke etter utlysninger eller finne kandidater.

Dine rettigheter

The Connector AS følger lovgivninger pålagt av den Norske stat, du har rett til innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger. Ønsker du å lære mer om dine rettigheter kan du besøke Datatilsynet sine nettsider.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke til lagring av data, kontakt support@theconnector.no dersom du ønsker å trekke ditt samtykke og slette din data hos oss.

Deling av personopplysninger

Det er nødvendig for oss å dele dine personopplysninger med andre kunder, dersom du er en jobbsøker er det nødvendig for bedrifter og rekruttere å få innsyn i dine data. Bedrifter og rekruttere deler også sine data med jobbsøkere, via sine profiler. Vi benytter også tredjeparter for tekniske løsninger, og vil måtte dele dine data med våre leverandører for å tilby vårt produkt. Vi benytter Google Talentfinder til å behandle data for oss, og vil dele all nødvendig informasjon rundt søk, personopplysninger og bedrifter.

Informasjonskapsler

The Connector AS benytter Informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse, disse er nødvendige for at vår plattform skal fungere. Vi benytter Google Maps til kart, og denne tjenesten vil benytte informasjonskapsler på våre nettsider. Disse informasjonskapslene kan ikke benyttes til å identifisere deg, kun for å forbedre brukeropplevelsen.

Spørsmål

Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss på support@theconnector.no