En jobbportal Norge har ventet på

Når en ledig jobb oppstår i en organisasjon, så spres denne gjerne over en rekke plattformer. Da vil en unektelig nå et stort nettverk, men sjansen for å finne riktig jobbsøker øker ikke nødvendigvis stort. Det er simpelthen fordi det vil være såpass mange private og offentlige ansettelser til enhver tid at de riktige kandidatene ikke nødvendigvis ser din utlysning. 

Dine ledige stillinger kan spres i mange kanaler, men realiteten er at de muligens bare blir støy for din målgruppe. En NAV jobbsøker ser for eksempel hundrevis av forskjellige stillinger, der i følge denne jobbportalen alle stillingene vektes likt. 

En kan selvfølgelig i slike jobbportaler filtrere ut alternativer, for å finne en ledig stilling i Trondheim for eksempel, eller en fast eller midlertidig ansettelse innenfor sitt yrke. Allikevel stopper teknologien i de fleste jobbportaler akkurat her. Det vil TheConnector gjøre noe med!

Hva er din rolle?

Jobbsøker
Rekrutterer
Firma

SLUTTEN PÅ DYRE FEILANSETTELSER ER HER

Selv om det er umulig å helgardere seg, så vil TheConnector minimere risikoen for en feilansettelse. Dette gjør at bedriftene optimaliserer sin ansettelsesprosess, samtidig som jobbsøkende finner riktig stilling for sin situasjon tidligere. Dette er ganske enkelt ikke mulig uten innsikt fra data. Vanligvis oppdages feilansettelsene altfor sent.

TheConnector kobler jobbsøker og attraktive arbeidsgivere i en moderne og fremtidsrettet jobbportal som gjør en ansettelsesprosess enkel for begge parter. Enten en søker rekruttering av ledere, eller en kandidat for midlertidig ansettelse, så vil det lønne seg å la teknologien gjennomføre jobben.

Vi i TheConnector revolusjonerer bransjen og benytter oss av det nyeste innenfor teknologi. Det er slutt på å la magefølelsen koste din organisasjon dyrt. Benytt vårt rekrutteringsbyrå for fremtidsrettet teknologi til jobbsøken og ansettelser!

Trenger du support?

Opplever du trøbbel eller spørsmål rundt portalen vår?

Logg inn

Har du allerede bruker kan du logge inn ved hjelp av knappen under.

Automatisk analyse
Systemet finner automatisk de best egnede kandidatene, utifra hva vi tror passer best for deg. Få en rask oversikt over mulige kandidater!
Keywords
Ved et bredt utvalg av keywords og buzzwords, kan du raskt skille ut kandidater!
Automatikk
Du kan sette opp egne parametere som bestemmer hvilke kandidater vises først, dette sparer tid og krefter ved å skille gode kandidater ut ifra mengden.
Chat
Last opp video av deg som kandidat eller bedriftseier, få et mer personlig innblikk i hvem du snakker med.
Bakgrunnssjekk
Vi gir mulighetfor bakgrunnssjekker, via tredjepart. Det er flere som lyver på sin CV en du tror!
Testverktøy
Vi er sertifiserte på ledende testverktøy for Norge, det minsker mulighetene for feilansettelser.